Mark legt uit

Mark van der Pal leidt de business unit Softwareontwikkeling.

Web applicaties geven u informatie overal ter wereld tot uw beschikking. Web applicaties hebben daarnaast nog de voordelen geen installatie nodig te hebben. Ook zijn ze goed te beveiligen en zijn ze gebruiksvriendelijk. Cu4IT ontwikkelt applicaties in Microsoft .NET, dit is hét platform waarmee naast goede applicaties ook integratie mogelijk is met uw Office applicaties, windows systemen en servers. De applicaties zijn browser onafhankelijk (Internet explorer, Mozilla, Opera). Cu4IT ontwikkeld applicaties voor vele doeleinden.

Applicatie ontwikkeling

Soms heeft u een programma nodig waarmee u snel gegevens kunt samenvoegen, IT vraagstukken kunt oplossen of een database beheren. Cu4IT kan zowel met web- als windows applicaties deze opdrachten uitvoeren. Ook het automatiseren van bijvoorbeeld Word, Excel of Access met macro’s is iets wat Cu4IT voor u kan doen of u mee kan helpen!

Commerciële websites

U wilt een eenvoudig bij te werken website voor uw onderneming maar u heeft weinig HTML kennis of niet de software om mooie plaatjes te maken en de layout goed te maken? Met open-source software levert Cu4IT u een gratis CMS (Content management systeem) aan in de layout naar wens. Dit neemt u de tijd uit handen om de website in te richten maar u kunt wel de inhoud van de website zelf beheren!

Een aantal voorbeelden:

  • www.digiduif.nl
  • www.stevin.eu
  • www.agendaaz.nl
  • www.wdoo.nl
  • www.ictricity.nl