Devicelock Data loss protection

Voorkom ernstige Data Lekkage door de eindpunten van uw Netwerk te beveiligen De Devicelock Endpoint DLP Suite bestaat uit drie software…

Voorkom ernstige Data Lekkage door de eindpunten van uw Netwerk te beveiligen

De Devicelock Endpoint DLP Suite bestaat uit drie software modules die uw organisatie beschermen tegen de drie algemene categorieën van data lekkage bedreigingen:

DeviceLock bied aan netwerk beheerders en administrators en mogelijkheid om contextuele policy in te stellen en te verplichten voor hoe, wanneer, waar naar toe en door wie gegevens wel of niet kunnen worden verplaatst naar of van bedrijfslaptops of desktop computers via apparaten zoals telefoons, digitale camera’s, USB sticks, CD/DVD-R, tablets, printers of MP3 players. Maar ook, kunnen de policies worden ingesteld en afgedwongen voor kopieer acties via het Windows Klembord, en ook voor schermafdrukken op de computer.

NetworkLock* voegt een niveau toe van contextuele controle van netwerk verkeer van gebruikers via het internet door middelen zoals: bedrijfs-email, persoonlijkle webmail, instant messaging diensten zoals Skype, Yahoo, Pidgin, sociale netwerken (zoals Facebook, Google+, Twitter), web surfen, FTP bestandsoverdracht, en ook  via bestandsdeling in cloud-diensten zoals Dropbox, SkyDrive en Google Drive.

topo

ContentLock* voegt de mogelijkheid toe om in bestanden te kijken en in andere data objecten (zoals e-mails en webmails, chats, blog posts, etc.) voor gevoelige informatie zoals BSN nummers, credit card nummers, bankrekeningnummers en andere door de gebruiker instelbare informatie en het mogelijk maken om policies te maken om deze te blokkeren of toe te staan wat mogelijk is met deze informatie..

De combinatie van alle drie modules die samenwerken is de DeviceLock Endpoint DLP Suite. De Endpoint DLP Suite biedt bescherming tegen lokale en netwerk data lekkage op het eindpunt (laptop, desktop of server) via een brede reeks van beschermpunten.

Deze bevatten: iPhones, Androids, BlackBerry, andere smart-phones, iPods, iPads, digitale camera’s, Wi-Fi, Bluetooth, FireWire, sociale media, IM, webmail, bedrijfs e-mail, printen, CD of DVD ROM, USB flash drives, Compact Flash, FTP/FTPS, HTTP/HTTPS en het klembord.

Naadloos geïntegreerd met Microsoft Active Directory Group Policy, is de DeviceLock DLP Suite heel eenvoudig en gemakkelijk te installeren en in te stellen. Typische installaties worden beheerd door Microsoft Netwerk Beheerders en hebben geen dure, speciaal getrainde medewerker nodig.

Het andere grote voordeel voor de integratie met de Active Directory is dat het de oplossing een ongekende schaalbaarheid bied. De DeviceLock Endpoint DLP Suite kan zonder moeite draaien op elke endpoint die in uw Active Directory is opgenomen…. zelfs als het er tienduizenden zijn.

*Niet inbegrepen bij DeviceLock Core Modele. Wordt separaat aangeboden. De DeviceLock DLP Suite bevat wel alle 3 de modules tegen een aantrekkelijke lagere prijs bij grotere aantallen