Oprichter Menno Wiersma

Voortdurend op zoek naar interessante mensen met ideeën

Menno Wiersma, oprichter van Cu4IT. Zijn drijfveer? Binnen de IT is de mens zichzelf verloren in procesontwikkeling. Menno is op zoek naar een andere verbinding tussen mens en rol binnen het bedrijf. Het stimuleren van ideeën, het bouwen van bedrijven volgens een coöperatieve opzet. Dé juiste koppeling tussen idee en realisatie brengt namelijk succes. En dat is Cu4IT.

Kort samengevat kun je Menno omschrijven als een idealist, een inspirator, een creatieveling puur sang. Hij ziet IT als een denkraam om een productoplossing te maken, creativiteit is de motor ervan. Zolang het idee maar fans heeft kan het groeien.

Voortdurend op zoek naar interessante mensen met ideeën, dat hoort bij Menno. Mensen die voor mooie dingen willen gaan. Hij speelt graag als sparringspartner en begeleider van het creatieve proces. Vervolgens koppelt en bundelt hij kwaliteiten van mensen zó dat een succes gerealiseerd kan worden. Ieder op zijn eigen plaats en ieder met zijn eigen kunnen. En dat geeft rust binnen het proces van ontwikkeling. De collega’s van Menno helpen bij het concretiseren van processen. Zij halen hem soms weer even terug van ‘out of the box’ naar realiteit.
Menno woont samen met zijn vriendin en twee kinderen. Hij is een ware levensgenieter, een dagdromer. Hij geniet van het wedstrijdzwemmen van zijn dochters. Skiën en zeilen zijn een uitlaatklep voor hem. Zijn hobbys verbreden zijn horizon en drijven hem letterlijk tot het randje van zijn eigen kunnen. En dan nog Scandinavië, een regio waaraan Menno zijn hart heeft verpand. Hij gaat er op vakantie, onderneemt er en is er gefascineerd door de cultuur.Al met al is Menno een veelzijdig mens. Iemand die er van droomt om elke ochtend op te staan met een prachtig uitzicht. Iemand die mensen samenbrengt om successen te verwezenlijken. Hij houd van mensen die bevlogen zijn. En dat laatste is als een lijfspreuk voor Menno zelf.