Simco legt uit

Simco Kruijer leidt de business unit Datacenters & Systeembeheer.

Wij weten als geen ander dat ICT zeer belangrijk is binnen uw organisatie. Storingen aan het netwerk, aan een e-mail- of webserver kunnen uw bedrijf in de problemen brengen. Het is daarom belangrijk dat er goed over uw ICT Infrastructuur wordt nagedacht en dat u direct iemand kunt bereiken als er onverhoopt toch iets mis gaat. Dat is waar wij goed in zijn. Sinds het jaar 2000 ontwerpen, beheren en implementeren wij ICT infrastructuren en leveren we de benodigde hard- en software. Ook staan we voor u klaar als u vragen of problemen heeft.

Werken vanuit een datacenter

Het werken vanuit datacenters is enorm gegroeid. Als één van de eerste aanbieders in Nederland hebben we een digitale werkplek gemaakt. Inmiddels hebben we duizenden werkplekken gedigitaliseerd en weten we wat de succesfactoren zijn om Het Nieuwe Werken mogelijk te maken. De overstap naar het werken vanuit een datacenter is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Echter de data en applicaties van uw bedrijf moeten wel veilig opgeslagen staan zodat na een calamiteit de onderneming door kan gaan. Om deze reden leveren we ook Backup & Disaster Recovery.

Zoals bij veel ICT-dienstverleners leggen ook wij afspraken over service vast in een SLA (Service Level Agreement). Wij vinden echter dat service bij een ICT dienst extra belangrijk is, omdat onze klanten vaak hun ICT in onze handen leggen. Alleen een SLA is dus niet genoeg.
Bij vragen of problemen heeft u direct, persoonlijk contact met een van onze serviceverleners. Deze luisteren naar uw vraag/probleem en vallen u niet lastig met technische details. U krijgt te horen wat wij gaan doen om het op te lossen en zeggen wanneer het opgelost is. U weet dus direct waar u aan toe bent.
Als we iets niet kunnen, dan zeggen we dat. Als het oplossen van een probleem een hele dag gaat duren, dan zeggen we niet dat het zo opgelost is. Bij ons weet u waar u aan toe bent en komt u later niet voor onplezierige verrassingen te staan.
Service verlenen is niet zomaar iets dat we erbij doen, omdat het moet. Wij hebben onze service apart ingericht, omdat wij het belangrijk vinden. U heeft te maken met mensen die er speciaal zijn om u te helpen, niet met iemand die dit naast zijn eigen werk moet doen. Er is werkelijke aandacht voor uw vraag/probleem.