Over Ons

Wij zijn een groep mensen met enthousiasme voor technologie en dienstverlening.


Technologie blijft bedrijven en de samenleving veranderen. Verdergaande ontwikkelingen in de ICT zorgen er op dit moment voor dat bijna elk bedrijf of overheid bezig is met het flexibeler en effectiever maken van de eigen organisatie.

Cu4IT blijft constant de vervlechting van technologie, gedrag en cultuur analyseren. De beste technologie kiezen en ontwikkelen – zowel voor onszelf als voor klanten – is leidend in ons handelen vanuit wederzijds begrip en vertrouwen.

Wat we prediken passen we ook zelf toe. Iedereen binnen Cu4IT beschikt over een digitale werkplek waardoor het niet meer uitmaakt waar of wanneer gewerkt wordt. Altijd en overal heeft een medewerker van Cu4IT toegang tot zijn of haar email, documenten en applicaties.
Bij het aannemen van projecten stellen we per onderdeel vast welke personen en middelen (binnen Cu4IT en vanuit ons netwerk) het beste passen bij de uitvoering. Door deze hoge mate van flexibilisering zijn wij in staat om als relatief kleine organisatie grote projecten te realiseren in een korte tijd tegen lagere tarieven.

Ondernemers weten dat de afhankelijkheid van ICT blijft toenemen. Het vertrouwen in de technologie partner zou dus ook toe moeten nemen maar dat neemt juist af. Valse beloftes, hogere facturen en extra werkzaamheden zorgen er maar al te vaak voor dat men meer tijd, geld en aandacht kwijt is aan ICT dan voorheen.

Voorafgaand aan een project geven wij u inzicht in de werkzaamheden, kosten, marges, tijd en benodigde aandacht van beide zijden. Om een betrouwbare partner te zijn is telkens goed werk afleveren natuurlijk het beste. Wij nodigen u dan ook van harte uit om bij onze referenties te informeren naar onze prestaties.