IT Bedrijf Nieuwe Stijl

Open, eerlijk, flexibel en betrouwbaar!


Onze open en eerlijke manier van werken heeft meerdere malen geresulteerd in creatieve en interessante partnerships. Bekijk ons portfolio van technologische toepassingen, initiatieven en samenwerkingsverbanden voor bedrijven, overheden en scholen.


digiDuif.nl
Met digiDUIF wordt communiceren simpel! Basisscholen kunnen op eenvoudige wijze zoveel, zo vaak en op elk gewenst moment berichten naar ouders sturen en ze van alle gewenste informatie voorzien.

WDoo.nl
WDoo initieert, faciliteert en exploiteert open breedbandplatformen in Nederland. WDoo denkt anders en doet anders. Op basis van een bewezen aanpak, fabrieksmatige uitvoering van activiteiten en ondersteuning door innovatieve systemen is WDoo in staat om open breedbandplatformen zeer kosten effectief in de markt te zetten en … rendabel te exploiteren.

ICTricity.nl
ICTricity geeft u overal en altijd toegang tot uw email, documenten, bestanden en programma’s. Het enige dat u nodig heeft is een PC of een laptop met Internetverbinding. In uw manier van werken verandert niets. Op uw computer blijft alles er hetzelfde uitzien en werken. Het enige verschil is dat het niet meer uitmaakt waar u bent of hoe laat het is.

Agendaaz.nl
Agendaaz.nl is een communicatie dienst. Op abonnementsbasis stuurt het alle wedstrijden vooraf electronisch toe. Bijvoorbeeld als agenda-item via emailadres, of per sms naar de mobiele telefoon. Het zorgt voor automatische electronische agendering.